Kul att du tittar förbi

Vill du utvecklas, utmanas och samtidigt ha roligt? Då har du äntligen hittat rätt.

Du behöver inte bry dig om vad vi säger men läs åtminstone tidigare stjärnors tankar om Homepal.

Jag fick tidigt intrycket av att Homepal är ett ställe där en idé verkligen kan ta fart, ser de en möjligheten så tänds gnistan i ögonen i alla på Homepal. Sen skadade det inte att det är ett riktigt kul gäng som i ena stunden kunde fokusera på att cruncha kod inför en tajt deadline och i nästa snacka så mycket skit att det känns som att man bara har ett gott häng.

Johannes Persson Nuvarande arbetsgivare: Netcompany

Då Homepal är väldigt teknologidrivet får man lära sig otroligt mycket. Att få lägga tid på att utveckla något för att det ska bli så bra som möjligt är väldigt givande, vilket i förlängningen innebär att man brinner för det man utvecklar. Som om detta inte vore nog är Homepal en varm och otroligt rolig arbetsplats, trots att jag inte vann en enda schackmatch..

David Jungermann Nuvarande arbetsgivare: Netlight Consulting

Häng med

Tillsammans bygger vi ett bolag med stora visioner och mycket glädje. Vi tror på att bygga relationer, utmana varandra och samtidigt ha extremt roligt längs med vägen. En arbetsplats är mer än bara en plats för arbete.

SÖK SÖK SÖK!

Om du vill vara med på en spännande resa så tveka inte att söka dig till Homepal. Vi tar emot ansökningar för praktik eller examensarbete löpande. Klicka nedanför och connecta med oss, redan idag. 

Connect

Jobbar du redan på Homepal?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@homepal.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor