Niklas Hellgren

Niklas Hellgren

CSO – Sälj

En av medgrundarna och mitt främsta uppdrag om dagarna är att driva kundkontakten framåt på Homepal. 

Som teamets enda medlem utanför Skånes gränser tacklar jag språkbarriärer internt, samtidigt som det finns utmaningar externt att kommunicera IT och digitalisering inom fastighetsbranschen. Men utmaningar är härliga (ibland). Man behöver helt enkelt något att luta sig åt, en visionsbild eller vad inspiratörer på LinkedIn nuförtiden kallar det. 

Hur som haver, min drivkraft till att jag valde att ansluta Homepal är att jag anser att fastighetsbolagen har en outnyttjad potential inom digital förvaltning av data kopplat till sina fastigheter och hyresgäster. Detta för att i slutändan kunna ta ett större ansvar som den samhällsaktör många fastighetsbolag är. Många av de bolagen jag träffar har kommit långt på resan, medan andra anser att den kan vara tuff och krokig på förhand. Men självfallet finns vi på Homepal som stöd på denna resa, vår ambition är att vara bolagens vän i dataträsket. 

Och skulle det bli svårt i vissa stunder så kanske jag kommer hänvisa till ett känt citat som jag överhörde från en pappa riktat till sin spelande son i Gothia Cup ”Har du ont i tänderna? Bit ihop då!” Nu kör vi fastighetsbranschen! Synes i mötesrummen ;)

niklas.hellgren@homepal.se

0707357482

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Homepal?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@homepal.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor