Axel Holmqvist

Axel Holmqvist

Studentstjärna – Tech

Jag känner några av grundarna sedan tidigare och har följt Homepal ända sedan start. När det slog mig att jag faktiskt inte behövde genomföra min Master’s thesis på ett “storbolag” blev det ett självklart val.

På Homepal är det härlig stämning och högt till tak, och där slipper jag sätta på mig en yrkespersona – jag får arbeta i min favoritmössa och vara precis samma person som jag är utanför jobb! Det är även ett väldigt proffsigt bolag där alla är otroligt duktiga på sin sak, jobbar stenhårt och har ett tydligt mål i sikte. Vi sitter på många och spridda kompetenser, och lär oss mycket av varandra.

I arbetslivet är det väldigt viktigt för mig att se konkreta resultat av mitt arbete i en slutprodukt och att jag faktiskt är med och påverkar mycket, där detta dessutom sker med snabba puckar och utan företagsbyråkrati – vilket är precis vad jag får på Homepal. Här går det snabbt ska ni veta!

Slutligen är det trevligt med möjligheten att kunna sälja in grafiska konsulttjänster (för att utöka studentkassan) under tiden uppsatsen skrivs ;)

(Psst.. Hör av er om ni behöver grafisk rådgivning!)

axel@homepal.se

Jobbar du redan på Homepal?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@homepal.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor